Biljetterna till jubileumsfirandet är släppta!

26 november 2021 12:59

100 år av AIK Hockey ska nu firas tillsammans med er! Damerna möter Brynäs och herrarna möter Södertälje, dessutom presenteras århundradets AIK-femma och mycket annat roligt händer på arenan. Nu släpps biljetterna till jubileumsfirandet på Avicii Arena den 29 december. Var med och fira 100 år, mot 100 nya - För endast 100kr! (OBS: evenemanget är flyttat till Hovet)


AIK Hockey nordnar ett 100-årsfirande i Avicii Arena (OBS: evenemanget är flyttat till Hovet) den 29 december (läs mer här). 2021 är hockeysektionens 100:e år, något som vi självklart vill fira stort och framförallt tillsammans med er!

Därför bjuder vi nu in er till en heldag på Avicii Arena där vi bland annat bjuder på AIK-Brynäs i SDHL kl. 15.00, AIK-Södertälje i HockeyAllsvenskan kl. 19.00, partneraktiveringar, presentationen av den framröstade AIK-femman (läs mer här) och mycket mycket annat! Håll utkik på aikhockey.se samt i våra sociala medier för nyheter om fler aktiviteter runt jubileumsfirandet.

Samtliga biljetter kostar 100kr! Köp här ››

Var med på 100-årsfirandet för endast 100kr - Oavsett vilken biljett du väljer. På aikhockey.ebiljett.nu släpper vi biljetterna till den 29 december. Båda matcherna ingår i biljetten!

*Undantag för biljettpriset gäller för t.ex VIP-paket.

AIK Hockey kommer under nästa vecka kommunicera hur beslutet gällande att visa upp covidpass vid evenemang påverkar matcharrangemangen.

VIP-paket (OBS: evenemanget är flyttat till Hovet)

Via aikhockey.ebiljett.nu kan du även köpa VIP-paket till jubileumsfirandet på Avicii Arena. I VIP-paket Premium (895kr/person inkl. moms) sitter du och ditt sällskap i den vackra Taittinger Lounge och får avnjuta en god buffé inkl. dryck och kaffe, ute på läktaren sitter ni på de bästa platserna i arenan. I VIP-paket Standard (425kr/person inkl. moms) får ni tillgång till Avicii Arenas exklusiva utrymmen och blir serverade en hamburgertallrik, ute på läktaren sitter ni på de bästa platserna i arenan.

Säsongskortsinnehavare

Du som säsongskortsinnehavare ska tidigare ha fått information om flytten från Hovet till Avicii Arena samt en matchbiljett som substitut för säsongskortet via mail. Har du inte fått detta är du välkommen att kontakta Anton Johnson [email protected]