Statistiker till AIK och HockeyAllsvenskan

22 juni 2022 09:30

AIK Hockey söker fler ideella medarbetare till säsongen 22/23. Vill du bli en del av ett glatt gäng som brinner för ishockey och dess matchstatistik? Då tycker vi att du, gammal som ung, ska ta tillfället akt och bli en del av oss!


AIK Hockey söker fler ideella medarbetare till säsongen 22/23. Vill du bli en del av ett glatt gäng som brinner för ishockey och dess matchstatistik? Då tycker vi att du, gammal som ung, ska ta tillfället akt och bli en del av oss.

Vi behöver duktig personal för att på bästa sätt kunna leverera bra och korrekt statistik under matcherna. Vi söker dig som har möjlighet att, helst, närvara på samtliga hemmamatcher! MEN är du osäker på hur mycket du hinner med - Hör av dig i alla fall, ersättare/reserver behövs också.

Känner du som älskar ishockey att du vill vara med och bidra till AIK Hockeys framgångar är du varmt välkommen att höra av dig! Du blir en viktig kugge i AIK Hockeys matcharrangemang och en del av vårt synnerliga trevliga gäng.

Vi söker dig som är seriös och noggrann, har ett genuint hockeykunnande och sportintresse. Det är en fördel om du har god datorvana. Utbildning på de dataprogram (ISA) vi använder får du av oss.

Ansök!

Välkommen med en ansökan, där du berättar om dig själv och din bakgrund, som skickas till Anton Johnson på [email protected]

Ansvarig för bås- o statistikgänget kommer därefter att höra av sig.

Vi ses på Hovet i höst!