Line Bialik förlänger med AIK Hockey

13 augusti 2018 15:50

Ytterligare en meriterande pjäs har skrivit på för AIK Hockey. Kommande säsong blir den sjätte för #11 i den svartgula tröjan. – Jag känner mig starkare och piggare än på länge, hälsar Line Bialik.


Försäsongen drog igång på allvar i söndags med träningsmatchen mot SDE och den slutade för de svartgula på bästa möjliga sätt: 8–0 och sex olika målskyttar. Idag kom nästa glada nyhet när meriterande Line Bialik skrev på för ytterligare en säsong i AIK.

– Jag har haft en bra försäsong där jag gjort stora förändringar i mitt träningsupplägg, vilket har resulterat i att jag känner mig starkare och piggare på isen än på länge. Det ska bli otroligt kul att starta säsongen skadefri. Vi har också gjort spännande förändringar i laget och det känns väldigt bra med Jared som tränare vilket gör att jag tror det kommer att bli en rolig hockeysäsong.

Med fyra SM-guld, det senaste med AIK säsongen 12/13 och norsk landslagsspelare sedan 2002, är det ytterligare en stark pjäs som ansluter till Jared Cipparones lagbygge.

– Jag är väldigt glad att Line valt att fortsätta i AIK. Hon har haft skadebekymmer tidigare men gjort ett starkt jobb att komma tillbaka. Hon ger alltid 100% och är en toppspelare på isen och kommer vara en ledande spelare för oss, berättar Jared.