Flowlife ny partner till AIK Hockey
Publicerad: 2021-11-15
AIK Hockey är mycket glada över att kunna välkomna Flowlife, Sveriges ledande företag inom massage, återhämtning och innovativa träningsprodukter, som ny samarbetspartner till klubben.

{!a}

Vi välkomnar Flowlife som ny partner till AIK Hockey. Flowlife är ledande i Sverige inom innovativa tränings- och återhämtningsprodukter och de har nu skrivit ett treårskontrakt med klubben. I slutet av förra veckan var företagets ena grundare och VD Lucas Wasniewski på plats på Hovet hos A-laget för att berätta mer om produkterna. Se spelarnas reaktioner här i klippet!

–Vi är stolta att få bistå AIK Hockey med våra produkter så att dem kan ta kontroll över sin återhämtning och kan återhämta sig snabbare mellan matcher och efter träningar. Som hockeyspelare utsätts kroppen för stora påfrestningar och det kräver att återhämtningen görs på rätt sätt, säger Lucas Wasniewski, grundare och VD för Flowlife.

–Som Fysio och fysansvarig för laget så jobbar man hela tiden mot att se till så att killarna orkar och klarar prestera på sin högsta nivå, vecka ut och vecka in. Det är många delar som måste klaffa, i både hur vi tränar och återhämtar oss! Och det är just kring möjligheten för killarna att snabbt kunna återhämta sig mellan matcher och träningar som jag har upplevt att vi har haft en lucka som behövt täppas till, berättar Andreas 'Ante' Simensen, fysansvarig, och fortsätter:

–Därför är jag otroligt glad att vi nu har Flowlife på vår sida med sin kompetens och produkter, som verkligen möjliggör för laget att kunna optimera återhämtningen mycket bättre än tidigare. Nu känns det verkligen som vi har täppt till den luckan som saknades och tillsammans med Flowlife känner vi oss ännu bättre förberedda för det som komma skall resten av säsongen!

Läs mer om Flowlife här!

AIK Hockey