AIK lottar ut biljetter till säsongskortsinnehavare
Publicerad: 2020-11-03
herr
De nya restriktioner betyder att vi i Stockholmsregionen tills vidare endast får ta in 50 personer på våra evenemang. Nu har AIK Hockey till följd av detta beslutat att göra det möjligt för säsongskortsinnehavare att få börja gå på matcherna.

Folkhälsomyndigheten gick i slutet av förra veckan ut med ny information om smittspridningen i bland annat Stockholm och beslutade att återkalla beslutet om 300 personer vid evenemang i berörda regioner.

De nya restriktioner betyder att vi i Stockholmsregionen tills vidare endast får ta in 50 personer på våra evenemang. AIK Hockey gick i onsdags ut med ambitionen att ta in säsongskortsinnehavare på Hovets läktare när man öppnade upp för 300 personer.

Med anledning av de nya restriktionerna kan inte klubben ta in så många personer på Hovet, men vill nu ändå möjliggöra för publik att börja se matcherna på plats. Vid antalet 300 besökare är det enkelt att dela in säsongskortsinnehavare att se var 3:e till var 4:e hemmamatch. Med totalt 50 besökare är det inte lika enkelt. Därav har klubben bestämt att lotta ut dessa platser till säsongskortsinnehavarna.

Till varje hemmamatch lottas 25 säsongskortsinnehavare ut som vinner 2 biljetter vardera, en till sig själv och en för att ta med sig ytterligare en person. Observera att denna person också måste ha säsongskort. Det betyder att om du vinner lottodragningen kan du ta med dig någon som du brukar gå med.

Vid inpassering behöver ni båda uppvisa biljett till matchen samt säsongskort till AIK Hockey säsong 20/21.

Om du inte har någon person att gå med kan du ge tillbaka biljetten till AIK Hockey för att låta den lottas ut på nytt.

Till matchen mot Mora på söndag sker utlottningen imorgon, onsdag 4 november. Därefter kommer lottodragningen ske en vecka (sju dagar) innan aktuell match med start AIK-TAIF som spelas fredag den 13:e november.

Lottovinnarna meddelas via mail, med ytterligare information.

AIK Ishockey