ATM Logistik nästa företag att skriva flerårsavtal

11 mars 2020 10:56

Senaste företaget att skriva flerårsavtal med AIK Hockey är ATM Logistik. – Det gynnar båda parterna, säger Jonas Agnekil.


ATM Logistik är ett miljömedvetet transport-och flyttföretag med hög servicekänsla och egen utbildad personal. De levererar flyttjänster med kvalitet, kunskap och erfarenhet. De är även nästa företag som valt att teckna ett flerårsavtal med AIK Hockey.

– Vi ställde oss väldigt positiva till att få skriva ett längre avtal med klubben då det gynnar båda parterna att kunna planera för flera år framåt. Klubben har haft en tuff säsong men det är då man ska visa sitt stöd. När det är motgångar behöver klubben sina partners och supportrar som mest, säger Jonas Agnekil på ATM Logistik.

Jonas Agnekil har sedan flera år varit en pålitlig partner till AIK Hockey. När ATM Logistik inför årets säsong ingick partnerskap med klubben förklarade han sitt beslut enligt följande:

– Det har fungerat bra tidigare, vilket vi kan visa i form av affärer som resulterat via exponering med AIK Hockey, säger han och fortsätter:

– Vi får möjligheter att göra affärer via Nätverket, en ekonomisk affär som är bra för både oss och AIK Hockey.

Sevve Saberi på AIK Hockey berättar möjligheterna som skapas när företag tecknar flerårsavtal med klubben.

– Jonas har tidigare varit partner till klubben via Söder Stadsbud och insett värdet av att skapa affärsrelationer på och utanför Hovet. Jag är väldigt glad att han nu har valt, via ATM Logistik, att skriva ett avtal som sträcker sig över flera år. Om alla befintliga partners förlänger över flera säsonger kan vi jaga nya partners och på så sätt utvecklas ytterligare och på så sätt bli fler.

Läs mer om ATM Logistik ››