Ivar Loryd är decembers värdegrundsspelare
Publicerad: 2022-01-10
ungdom
'Mitt Bästa Jag' är AIK Hockeys värdegrundsutbildning för hela föreningen där samtliga spelare, ledare och anställda aktivt arbetar med- och lever efter vår värdegrund samt våra tre ledord: Respekt, ansvar och attityd. En del av arbetet är att utse månadens värdegrundsspelare, och i december är det U11-spelaren Ivar Loryd.

AIK Hockey har i år inlett en utbildning runt den värdegrund som organisationen länge haft. I dokumentet ”Den svartgula vägen” beskrivs vår värdegrund som en del av våra viktigaste plattformar, och den ligger som grund för hela utbildningsplanen i AIK Hockey. 'Mitt Bästa Jag' är ett sätt att aktivt arbeta med och leva efter värdegrunden samt de tre ledorden inom AIK Hockey: respekt, ansvar och attityd för samtliga spelare, ledare och anställda.

En del av arbetet med 'Mitt Bästa Jag' är att en spelare varje månad utses till månadens värdegrundsspelare efter att ha nominerats av sina lagkamrater. Månadens värdegrundsspelare är någon som utmärkt sig både i omklädningsrummet och på isen, en spelare som är en bra medspelare, som står för egenskaper som t.ex positiv, bryr sig om hur andra mår, är en bra lagspelare som bidrar till att laget mår bra m.m. I mars kommer samtliga värdegrundsspelare att uppmärksammas i samband med en match på Hovet.

December 2021:s värdegrundsspelare tilldelas Ivar Loryd i AIK:s U11 med motiveringen:

Månadens värdegrundsspelare går till en spelare som alltid är snäll mot alla. Han har inga problem att säga till sina lagkamrater och gör det alltid på ett snyggt sätt. Ivar lånar gärna ut saker till andra och hejar glatt på alla han möter. Vilken glädjespridare!

Läs mer om Mitt Bästa Jag här ›› eller kontakta Anders Gozzi [email protected] för mer information och samarbetsförfrågningar.

AIK Hockey