Tack till 27 000 följare på Instagram!

16 juni 2021 11:01

Idag passerade AIK Hockey 27 tusen följare på sociala media plattformen Instagram! Stort tack till alla som följer oss både där och på våra andra sociala kanaler. Nu siktar vi mot 30 tusen följare!


27 000 AIK:are följer nu AIK Hockey på Instagram (@aikishockey och får dagligen ta del av den senaste informationen samt bilder och videor, där vissa endast går att ta del av i appen, som t.ex kortare videoklipp från träningar eller bilder tagna "bakom kulisserna".

AIK Hockeys sociala medier är en förlängd arm ut i landet och världen till alla AIK:are och partners som skapar en tät relation och ger möjlighet till dialog mellan organisationen, spelarna, supportrarna och sponsorerna. En utmärkt plats att göra sin röst hörd, stötta klubben och både ta del av och dela med sig av AIK-vardagen.

Nu siktar vi på 30 000 Instagramföljare, och när vi når den siffran kommer det att lottas ut ett fint pris - exklusivt för följarna på Instagram!

Vill ditt företag synas i AIK Hockeys sociala medier? Kontakta våra säljare för mer information!

Följ oss på Instagram, Twitter och Facebook

AIK Hockey vill även uppmana till en god ton i kommentarsfälten på samtliga sociala medier då klubben starkt tar avstånd från mobbning och näthat.