Lösbiljetterna till premiären släppta

8 september 2017 12:00

AIK Hockey går in i ytterligare en HockeyAllsvensk säsong som kommer bli mer spännande än någonsin tidigare. Idag släpps biljetterna till klubbens alla hemmamatcher i grundserien.


Idag, klockan 12:00, släppte klubben upp alla sina lösbiljetter till försäljning. Närmast väntar seriepremiären mot IK Pantern, tisdag 19 september på Hovet. Det är viktigt med ett bra stöd och en bra start, säkra din biljett direkt ››!

"Varje grundseriematch betyder så mycket mer" – Alla lag med SHL-ambitioner kommer göra allt i sin makt för att ta sig till en SHL-kvalplats och slå ett SHL-lag då det i teorin borde bli svårare att ta sig upp nästa säsong (2018/2019). Då kommer SHL-lagen får ytterligare ökning av centrala pengar och bör bli starkare. Därför kommer varje grundseriematch och poäng i kommande upplaga av HockeyAllsvenskan betyda så mycket mer. AIK Hockey ska för tredje säsongen i följd ge sig chansen att vara ett av lagen som slåss om en av de två kvalplatserna. Du bidrar genom att säkra din plats på Hovet, säger Sevve Saberi på AIK Hockey.

Dina biljettköp kommer att mätas i lojalitet! En stor nyhet är att AIK Hockey kommer att lansera ett lojalitetsprogram. Dina biljettköp kommer att mätas och generera lojalitetspoäng som du kommer kunna återanvända till nya biljetter. Självklart gäller detta köp av säsongskort också. Mer info kommer i slutet på september/början på oktober, men köp av biljetter från och med seriepremiären kommer att tillgodoräknas när lojalitetsporgrammet är igång.

Ditt biljettköp hos AIK Hockey bidrar till kampen mot barncancer! AIK Hockey och Barncancerfonden har ingått ett större samarbete inför kommande säsong där en del av upplägget går ut på att hjälpa till med att samla in pengar. En del i insamlingsarbetet är upplåta 5 kr per såld biljett till Barncancerfonden och deras kamp och forskning mot barncancer.

Genrep mot SSK 13/9 Det har varit kutym att AIK och SSK gör upp i ett sista genrep inför seriepremiären, likaså i år. Matchen spelas onsdag 13 september klockan 19:00 på Hovet. Biljetter finns nu ute till försäljning ››

Alla biljetter är onumrerade och kostar 100 kr/st. Halva Hovet kommer vara öppet, från Sektion A27 till A19 (klacken) samt bortasektionen (A6/A7) där vi uppmanar besökande SSK:are att handla sina biljetter.

Livesändning ››
Matchen kommer att livesändas av C More med start 18:55.