#fyllHovet | Georges Laraque

5 november 2020 10:49

Det tredje minnet att visas upp på AIK:s läktare är det ingen mindre än AIK-profilen Georges Laraque som väljer. Försäljningen av tifobiljetter för den tredje sektionen tickar på och efter en fantastisk gest från en privatperson är sektionen snart slutsåld!


Den storväxta forwarden Georges Laraque kom till AIK under NHL lockouten 04/05, och trots sin korta tid i klubben blev han snabbt en stor favorit bland AIK-fansen. Och minst lika snabbt blev Laraque själv AIK:are, något han är än idag.

Det tredje minnet att visas upp på AIK:s läktare är det alltså ingen mindre än just Laraque som är budbärare för. Men vad kommer han välja?

Om du tror dig kunna lista ut vilket minne Laraque väljer kan du köpa en tifobiljett och gissa via våra sociala kanaler. Har du rätt är du med i utlottningen av exklusiv merchandise!

Försäljningen av tifobiljetter till den tredje sektionen har tickat på och fick en rejäl skjuts då en privatperson, i tisdags, gick in och köpte hela 380 st tifobiljetter!

Läs mer och köp din tifobiljett här ››

Stödet från er supportrar trots att ni alla ej kan vara på plats hos oss på Hovet har varit fantastiskt att se. Veporna med minnen från vår historia på läktaren gör oss påminda om ert stöd, och får oss att längta efter att få välkomna er tillbaka igen!

Men med den ökade smittspridningen i Stockholmsregionen önskar vi först och främst att ni tar hand om er själva och varandra, och respekterar restriktionerna som finns.