Sista dagen av swishkampanjen för familj- och klackkort!

11 juni 2021 08:30

Tack vare ett stort intresse för säsongen 21/22, och inte minst för klackbiljetterna, förlängde vi de reducerade priserna för familj- och klackkorten under en begränsad period! Vi har även gjort det enklare för dig att boka, genom att swisha direkt och ange din mailadress för bekräftelse. Idag, fredag 11 juni är sista dagen att swisha din betalning!


Intresset för säsongskorten har varit stort och är väldigt nära 1000 sålda kort! För att fira detta förlängde vi möjligheten att köpa familj- och klackkort till reducerat pris. För att du på ett så enkelt sätt som möjligt ska kunna köpa ditt säsongskort, utan att genomgå flera steg i en köpprocess, har vi nu valt att lansera en swishkampanj.

Swishkampanjens sista dag är idag fredag, 11 juni!

Att köpa ditt säsongskort ska vara enkelt. Swisha 1500kr till 123-120 93 03 och märk din betalning med "Säskort 2122" samt din mailadress, så kommer AIK Hockey att kontakta dig för att ta upp ditt säsongskortsköp.

Vill du se AIK hela vägen till slutet? Då kan du även addera kvalspel för 375 kronor (klack) eller 1050 kronor (familj). Vill du dessutom ha ett fysiskt säsongskort i plast hemskickat innan premiären lägger du på 50 kronor i din Swishbetalning.

Nu kör vi vidare, över 1000 säsongskort och uppåt. Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta Anton Johnson på [email protected] eller 0707-235708

Vi vill även påminna om att du kan delbetala ditt säsongskort från 125kr/mån i 12 månader!

Vi ser ljust på framtiden och hoppas att vi ska kunna se er alla på plats till hösten. Glöm inte att det är du med säsongskort som står först i kön till att få plats och se AIK Hockey live om det blir publikbegränsningar.

I samband med köpet av säsongskort kommer du redan nu kunna göra ett val huruvida du vill återkräva ersättning för ditt säsongskort eller efterskänka ditt säsongskort om publik inte tillåts på matcherna. Du kan även välja att avvakta och göra valet senare i år.

Stort tack till alla er som förlängt eller köpt kort hittills!

Var med i lagbygget 21/22 genom att köpa ditt säsongskort här ››