Gustaf Lindvall förlänger med AIK "Kul att få förtroende"

27 december 2015 13:41

AIK förlänger med burväktaren Gustaf Lindvall, 24. Målvakten har stått för en imponerande säsong och har bäst räddningsprocent av alla målvakter i HockeyAllsvenskan.
– Han har visat att han har en enorm potential, säger sportchefen Anders Gozzi.


– Vi är glada att ha kommit överens med Gustaf, vi tycker att han har haft en jättebra utveckling och vi tror på honom. Han har visat att han har enorm potential, säger sportchefen Anders Gozzi.

Lindvall är glad att kunna förlänga med klubben.

– Det känns jävligt kul att få utvecklas i AIK i två år till och fortsätta jobba med Stefan Persson. Han har betytt väldigt mycket för mig och min utveckling. Jag trivs otroligt bra i AIK och det är kul att jag fått förtroende att fortsätta vara en del av den resa klubben gör.

Målvaktstränare Stefan Persson är också nöjd att han får fortsätta jobba med Lindvall; – Gustaf är en målvakt som utvecklas varje dag tack vare sin arbetsmoral. Han har kommit ner varje träning och jobbat stenhårt för att förbättra sitt målvaktspel. Och i år har han verkligen visat att han är en trygghet. Jag är glad att jag kommer fortsätta jobba med Gustaf, och är övertygad att resan bara börjat för honom.

Lindvalls nya kontrakt är skrivet på 2 år.