ŠKODA Stockholm är en fortsatt del av lagbygget

27 april 2021 12:30

AIK Hockeys huvudpartner ŠKODA Stockholm har sedan flera år tillbaka varit med på resan framåt, och säsongen 21/22 är inget undantag.


ŠKODA Stockholm är sedan flera år tillbaka huvudsponsor till AIK Hockey och samarbetet fortsätter även över säsongen 21/22 – En viktig del av lagbygget!

– Vi på ŠKODA Stockholm är riktigt stolta över att kunna fortsätta som huvudpartner till AIK Hockey även för kommande säsong. Det då AIK Hockey är en viktig samarbetspartner för ŠKODA Stockholm i vår strävan att engagera oss i och stötta hockey i Stockholmsområdet. Naturligtvis är vi med spänning fram emot effekten av AIK Hockeys nysatsning, berättar ŠKODA Stockholm märkeschef Erik Orendy.

– ŠKODA Stockholm är en erfaren hockey- och AIK Hockey partner som ser en tydlig ROI på sitt samarbete. Vi är glada och förväntansfulla att jobba vidare under nästa säsong och hoppas vi kan få visa alla supportrar de kreativa aktiveringar som ŠKODA Stockholm vill genomföra, säger AIK Hockeys marknadschef Niklas Nestlander om det fortsatta samarbetet.

Provkör en ŠKODA och stötta AIK IF!

Fram till 30 juni kan du stötta AIK Ishockeyförening genom att provköra en ŠKODA! För varje provkörning ger ŠKODA 200kr till svensk ungdomshockey, och vilken förening pengarna går till väljer du. Läs mer genom att klicka här ››