Nya aikhockey.se (Beta)

25 juni 2022 10:00
Information

Nu kan AIK Hockey presentera en beta-version av den nya hemsidan som kommer att lanseras närmare hösten 2022.


Under säsongen har AIK Hockey fått möjligheten att inleda arbetet med den nya hemsidan som planeras att lansera senast september/oktober 2022. Den nya hemsidan öppnar upp för en större användarvänlighet och erbjuder fler funktioner och modernare utformning, något vi ser fram emot att visa upp för dig som följer AIK Hockey.

Från och med idag kommer du som besökare att kunna ta del av den nya hemsidan i form av en beta-version. Detta innebär att du har möjlighet att se och använda delar av den nya hemsidan som vi gjort tillgängliga för att i liten skala genomföra tester av funktioner och flöden.

Notera att beta-versionen av nya hemsidan inte är en fullständig version och den saknar därför i nuläget mycket innehåll, information och funktionaliteter som finns på den nuvarande hemsidan. Du som besökare kan även uppleva tekniska problem och vi ber er då kontakta oss angående detta på [email protected].

Gå till beta.aikhockey.se här

Arbetet med nya hemsidan kommer att fortgå under sommaren och försäsongen och lanseringen är planerad till senast oktober 2022.