Över 20 Säsongskort | För all framtid sålda

19 maj 2020 13:12

Peter Säll, styrelseledamot och AIK-supporter, lade nyligen vantarna på två Säsongskort | För all framtid, vilket gör att vi nu passerat 20 st sålda.


Under lanseringen av årets säsongskort var en nyhet möjligheten att säkra sin plats som sträcker sig livet ut. Säsongskort | För all framtid.

Säsongskort | För all framtid är en del av den röda tråd som genomsyrar klubbens hållbara tänk. Kommande säsong firar AIK Hockey 100 år och klubben vill med det cementera vikten vad långsiktighet och hållbarhet kan ta AIK Hockey på sikt.

Korten har även blivit en succé och redan nu har över 20 kort sålts. Peter Säll säkrade de två senaste, vilket blev #20 och #21.

– Det är två fina siffror med stark historia i AIK Hockey. Daniel Bång lärde jag känna via hans arbete i styrelsen och njöt även av hans spel i AIK-tröjan. Sampas historia i AIK är svårslagen i svensk hockey och han är alltid välkommen tillbaka, säger Peter Säll som fann flera anledningar till att säkra upp sina två kort:

– Dels vill jag säkerställa möjligheten att se AIK spela samtidigt som det är en möjlighet för mig att ta med mina vuxna barn och dela minnesvärda ögonblick, tillsammans.

Att få uppleva kära minnen när AIK spelar har Peter fått göra ett dussintal gånger. Vilket också gör det svårt att rangordna det allra bästa.

– Mitt bästa AIK-minne…, är många. Den bästa prestationen var finalen 1984 mot Djurgården när vi vann i tre raka. Ifall jag ska räkna inramning som en faktor är det slutspelsmatcherna mot Luleå, Skellefteå, HV71 samt minuterna innan nedsläpp mot Växjö 2010. Fantastiska ögonblick och något jag vill uppleva igen.

Vill du också säkra ett kort som gäller livet ut? Kontakta [email protected] så berättar han mer.