IT-Total: ”Viktigt att lära sig från idrotten”

4 augusti 2017 11:13

Företaget grundades 2011 och har på kort tid blivit en av Sveriges ledande tjänstebolag inom IT-infrastruktur. Nu ingår IT-Total även ett samarbete med AIK Hockey. – Det finns ett stort värde att sponsra och jobba nära idrottsföreningar, säger Peter Wallin, Sälj- & marknadschef på IT-Total.


Genom att leverera kundanpassad och lokalproducerad IT-infrastruktur som tjänst har företaget snabbt blivit en av landets ledande företag inom branschen. Peter Wallin ser samarbetet med AIK Hockey som något naturligt.

– Vi sitter själva i Solna och det finns även ett stort värde att sponsra och jobba nära idrottsföreningar. Det finns mycket att lära sig. Kraven som ställs i idrotten är ofta tuffa men med tydligt ledarskap och förmågan att kunna prestera när det gäller som mest kommer man långt. Oavsett bransch, säger Peter som berättar att han snabbt fick en bra bild av klubben.

– De som jobbar är ambitiösa och det finns en bra och tydlig målsättning. Tidpunkten att ingå ett partnerskap med klubben kändes helt rätt.

Anders Westin på AIK Hockey är glad över det nya tillskottet till klubben.

– Vi är självklart stolta och glada över att IT-Total valt att ingå ett partnerskap med AIK Hockey. Vi hoppas på ett framgångsrikt samarbete som sträcker sig flera år framåt.

Mer om IT-Total går att läsa här ››