Förnya ditt säsongskort  | 100 nya år börjar nu

9 april 2020 12:00

Kommande säsong jubilerar AIK Hockey och firar 100 år. En historia fylld av minnesvärda ögonblick. Nu inleds även resan mot de nästkommande 100 åren i klubbens historia. En historia som kommer vara god mot AIK Hockey om du är med och skriver den.


Nu har du möjligheten att förnya ditt säsongskort fram till 31 maj, till rabatterat pris. Det gör du genom direktbetalning via klubbens partner, Trustly. Vill du betala via företaget kan du göra det på faktura. Som säsongskortsinnehavare kommer du idag få en unik länk där du förlänger dina platser.

STOR NYHET i år är att korten automatiskt kommer att förnyas till kommande säsonger, om du inte säger upp ditt köp senast 10 mars varje år.

– Med kampanjen #100nyaår vill vi påvisa att kontinuerligt engagemang ger bättre förutsättning för framgång. Vi vill cementera vikten av långsiktighet för klubben, supportrar och partners för att AIK varje år ska ha en positiv utveckling, säger Sevve Saberi på AIK Hockey och fortsätter:

– Vi är stolta att nu kunna erbjuda möjligheten att från och med denna säsong teckna säsongskort som sedan löper vidare varje säsong - om man inte väljer att säga upp det. Just nu kan man endast betala direkt, men inom kommer du även kunna delbetala på 12 månader, säger Sevve Saberi.

Köp ditt kort med direktbetalning - få VIP-access på Hovet

AIK Hockey kommer med all sannolikhet spela minst tre lördagsmatcher på Hovet under grundserien 20/21. Ifall du köper ditt säsongskort med direktbetalning får du även tillgång till Hovets VIP-ytor på lördagsmatcherna, i mån av plats.

– Det är en ansträngd period mellan april och augusti när vi inte har några matchintäkter. Vi premierar de som betalar direkt, säger Sevve Saberi.

Säkra din plats | För all framtid

Utöver att säsongskorten förlängs automatiskt lanserar AIK Hockey: ”Säsongskort | För all framtid”. Ett säsongskort som är ditt livet ut för 50.000:-.

– Det känns helt rätt att samtidigt erbjuda möjligheten att köpa loss sitt kort för all framtid. Vill man även att det ska gå i arv i familjen kan man lägga till ett ”generationstillägg” för 25.000:-, säger Sevve Saberi.

Är du intresserad av ”Säsongskort | För all framtid” mejla [email protected]

OBS:

Delbetalningen kommer vara möjlig inom kort då tjänsten inte är klar just nu.

Som säsongskortsinnehavare kommer du idag få ett mejl med ytterligare information om hur du förlänger ditt kort via en unik länk.

Vid supporterärenden; mejla [email protected]