6300 biljetter sålda till AIK - Leksand
Publicerad: 2018-02-23

Med fyra dagar kvar till klassikermötet mellan AIK och Leksand är det redan 6300 biljetter sålda till matchen som mycket väl kan avgöra vilket lag som får spela den HockeyAllsvenska finalen. 

AIK är med och tampas i den absoluta toppen av tabellen. Laget tävlar framför allt med Leksand om att ta en av de åtråvärda platserna till den HockeyAllsvenska finalen och de båda möts på Hovet den 27 februari. Matchen kan mycket väl avgöra vilket av lagen som kommer att spela den HockeyAllsvenska finalen och det märks att det är en match av stor betydelse. Redan nu är det 6300 biljetter sålda till matchen och mycket tyder på att det kommer bli ett välfylllt Hovet som tar emot lagen. 

Platserna började därmed sina. På långsidorna börjar det bli allt färre platser att tillgå. Däremot finns det fortfarande bra platser att köpa på Långsida Hörn och Aktiv Sittplats och familjeläktaren. Men det gäller att köpa sina biljetter fort. 

Klubben har även släppt upp billigare biljetter på de nedre raderna för 65 kr/st. 

I AIK-klacken finns endast 225 bilejtter kvar. 

Tidigarelagd insläpp till matchen - Hovets portar öppnas 17:30
Eftersom det väntas mycket folk väljer AIK att öppna upp fler dörrar och entréer för att underlätta insläppet.

• Extra dörrar kommer att vara öppna i entré 11 och 13. 

• Bortapubliken hänvisas till entré 18 om man har biljett på bortasitt eller bortaklack. 

• VIP-kunder och säsongskortsinnehavare går in via entré 17. Men säsongskortsinnehavare kan självklart även gå in via entré 11 och 13. 

• Samtliga entreér öppnar 17:30

Nyttja dina bonuspoäng i DE33

Lojalitetsprogrammet DE33 ger dig som biljettköpare till AIK Hockeys hemammatcher olika typer av förmåner. Dessa förmåner tas ut genom ett poängssystem som baseras på antalet gånger du köpt en biljett till AIK Hockeys hemammatcher under årets säsong via internet.
Registrera dig nu och nyttja dina bonuspoäng ››

AIK AIK Ishockey