Balkongrutan förlänger samarbetet med AIK: ”Gav mersmak”

5 juni 2018 10:00
NYHET

Förra säsongen var Balkongrutans första tillsammans med AIK Hockey. Ett partnerskap som förlängs. – Vi gillar konceptet att kunna erbjuda en gemensam samlingspunkt för kunder och partner, säger företagets VD Tomas Eriksson.


Företagets logga på bröstet kan lätt synas av åskådarna på AIK:s matcher. Balkongrutans 25 år i branschen har möjliggjort att de numera har en egen produktion av inglasningar och egen montagekapacitet. Utöver detta marknadsför och monterar de skjutluckor med isolerglas samt takkonstruktioner i olika modeller under eget varumärke. Dess bredd har möjliggjort att Balkongrutan nu är en av de största företagen i branschen.

Fjolåret var företagets första år tillsammans med AIK Hockey. Partnerskapet gav mersmak och nu förlängs det ytterligare ett år.

– Det var en bra profilering för oss och gav samtidigt många mjuka värden och ett större nätverk. Dessutom var det positivt att vi kunde erbjuda en gemensam samlingspunkt för både kunder och partners. Vi känner även att AIK Hockey gör stor samhällsnytta, framför allt med deras samarbete med Barncancerfonden, säger Tomas Eriksson som inledde sin relation med AIK i tidig ålder.

– Jag är AIK-supporter sedan lång tid tillbaka. Det hela började när jag var liten och såg laget spela på 80-talet. SM-gulden är de starkaste minnena, samt när AIK hade den så kallade ”The Blue Line” med världsmästartrion från Tjeckien på 90-talet.

Sevve Saberi på AIK Hockey är glad att kunna presentera Balkongrutan på matchtröjan även i år och ser fram emot ett långvarigt partnerskap.

– Att våra partners väljer att förlänga samarbetet är fundamentalt för AIK Hockey. Det möjliggör att vi kan fortsätta bygga vidare på det skapade i fjol, tillsammans.

– Det är också ett bevis på att vårt koncept – där vi bland annat skapar visuell exponering för våra partners – fungerar när de väljer att förlänga samarbetet,

Tomas Eriksson ser fram emot säsongen som kommer. Inte bara för att han åter kommer få se Balkongrutans logga på matchtröjan utan även för att engagemanget kring laget tycks vara större i år.

– Det verkar som att AIK är mer attraktivt i år än tidigare. Jag har läst att det har sålts många säsongskort - vilket är väldigt viktigt och jättekul.

Läs mer om Balkongrutan här ››