Biljett och Playoffpaket släppta till kvalspelet!
Publicerad: 2018-03-08

AIK är kvalificerat för Slutspelsserien och första matchen går av stapeln redan nu på lördag den 10 mars. Klubben släpper nu biljetter och playoffpaket som gäller för samtliga matcher i kvalspelet. 

Köp playoffbiljetten - Från 600 kr ››
Se samtliga hemmamatcher under kvalspelet mot SHL - från slutspelsserien till direktkval. Playoffpaketet finns i alla biljettkategorier och går att köpa via biljettsidan.

Har du säsongskort inkl. playoff?
På baksidan av ditt säsongskort står det "Grundserie inkl. playoff". Då ingår hela kvalspelet i ditt säsongskort (alla hemmamatcher AIK Hockey kommer spela i sin väg mot SHL) och du kan gå som vanligt på hemmamatcherna med ditt säsongskort.

Har du säsongskort utan playoff?
På baksidan av ditt kort står det endast "Grundserie". Du kommer under dagen att få ett mail med instruktioner om hur du gör för att förlänga ditt säsongskort över hela kvalspelet. Du har till lördag kl. 18:00 på dig att förlänga ditt kort. Då aktiveras ditt säsongskort igen och du kan gå som vanligt på matcherna med säsongskortet.

Köp lösbiljetter till hemmamatcherna här ››
För dig som vill köpa lösbiljetter till hemmamatcherna under kvalspelet finns även den möjligheten. Det går enklast att göra det via länken ovan. 

AIK AIK Ishockey