Rutinerade Conny Strömberg till AIK

27 december 2014 16:45

Spelgeniet Conny Strömberg, 39, har skrivit på för AIK säsongen ut. Tanken är att forwardsveteranen, som nyligen lämnade den HockeyAllsvenska konkurrenten Västerås, ska bidra med rutin och spelskicklighet.
– En spelare som ska vara matchavgörande och som kommer att bli ovärderlig för vårt unga lag, säger tränaren Peter Nordström om nyförvärvet.


– Strömberg är oerhört spelskicklig och har en massor av rutin på den här nivån. En spelare som ska vara matchavgörande och som kommer att bli ovärderlig för vårt unga lag. Vi har letat en spelare som kan få fart på vårt powerplay, en spelform som vi kämpat med under säsongen. Vi är väldigt glada att Strömberg väljer att avsluta säsongen i AIK, säger tränaren Nordström.

Strömberg har gjort nära 300 matcher i HockeyAllsvenskan med ett imponerande poängsnitt på 1,06 poäng per match. Den gångna säsongen spelade forwarden med Örebro i SHL och nuvarande säsong har han tillbringat i Västerås där han stod för 22 poäng på 31 matcher. Kontraktet med Strömberg sträcker sig säsongen ut.