KFX HR-partner:” Vi vill ta vårt ansvar”

17 februari 2019 14:00

Till tisdagens match mot Västerås - där Barncancerfonden Stockholm Gotlands medlemmar är inbjudna till Hovet - har KFX HR-partner, som tidigare på säsongen köpte matchvärdskapet till matchen, valt att dela på matchvärdskapet med organisationen.


AIK Hockey och Barncancerfonden Stockholm Gotland upprepar fjolårets succé och bjuder in barn till en unik hockeyupplevelse. Barnen kommer att få ta del av flera roliga aktiviteter. Familjerna kommer att få tillbringa kvällen på Hovmästaren tillsammans med AIK-spelare. Det kommer bjudas på underhållning i form av trolleri-show samt tv-spel och bordshockeyspel. Dessutom kommer Gnagis att vara på plats.

Klubbens partner - KFX HR-partner - hade tidigare på säsongen köpt matchvärdskapet till just tisdagens drabbning. När det stod klart att Barncancerfonden Stockholm Gotlands medlemmar skulle bjudas in till matchen var det en självklarhet för KFX att dela kvällen med organisationen.

– Vi vill ta vårt ansvar och stödja deras arbete. Man har ett ansvar som bolag och speciellt för oss som jobbar med människor på daglig basis att visa och ta ansvar för sådana frågor, berättar William Eriksson, Key Account manager på KFX HR-partner.

KFX jobbar med bemanning och rekrytering där de strävar efter att skapa mervärde för deras kunder genom att tillsätta bra resurser till kunder. De har även tidigare erfarenhet av att jobba med Barncancerfonden.

– Vi har under varje jul en kampanj där vi skänker till välgörenhet. Tidigare har vi samarbetat med Röda Korset men i julas samarbetade vi med Barncancerfonden och kunde skänka en summa till organisationen.

Att idrottsklubbar, likt AIK Hockey, arbetar för att stötta dessa typer av organisationer anser KFX är av stor vikt.

– Det är väldigt bra och otroligt viktigt att detta syns för att kunna sprida informationen vidare. Idrotten spelar stor roll för att inkluderar folk som är i utsatta positioner, säger William Eriksson och tillägger:

– Vi ser verkligen fram emot den här kvällen och är väldigt glada att det blev just den här matchen. Vi har nyligen öppnat ett kontor i Västerås så det lägger till en extra ingrediens till matchen.

Mer om KFX HR-partner kan du läsa här ››