Drygt 800 säsongskort är bokade - Försäljningen startar på måndag!

13 maj 2022 14:00
Säsongskort

Länge leve kärleken! Över 800 personer har förlängt med sin kärlek, AIK Hockey! Nu på måndag kl. 14.00 startar vi säsongskortsförsäljningen. Säkra en plats på våra hemmamatcher kommande säsong du också.


Säsongskorten släpps nu på måndag, 16 maj, klockan 14.00!

Var ute i god tid och köp ditt säsongskort till Early Bird-pris, från och med 27 juni övergår priserna till ordinarie priser.

NYHETER

Justerade kategorier & priser

Inför säsongen har AIK Hockey valt att göra flertalet justeringar vad gäller säsongskorten och dess kategorier. Efter att över flera säsonger inte gjort någon prisökning över huvud taget har vi nu tagit beslutet att göra en mindre prisökning på samtliga sektioner förutom klacksektion och aktiv sittplats. Även en mindre prisökning har gjorts på säsongskort dam.

Klacksektionen har samma pris som förra säsongen medan aktiv sittplats är något billigare än tidigare.

Kategorierna 'Långsida Övre' och 'Långsida Hörn' tillhör numera kategorin Långsida, delar av 'Långsida Övre' tillhör även numera kategorin Långsida Center

Kategorin 'Långsida TV' tillhör numera kategorin Långsida nedre

Klackkort för ungdomar

AIK Hockey ser ett stort behov av att säkra framtida AIK:are på Hovet och har därför valt att ta fram ett ungdomskort till klacken.

Ungdomskortet kan köpas för 500 kronor och gäller för hela säsongen, exklusive slutspel. Vår förhoppning är att detta ska ge fler ungdomar möjligheten att befinna sig på Hovet oftare och heja fram AIK till nya segrar.