Åk skridskor med AIK & Barnängen

11 februari 2020 15:00

Söndag 16 februari bjuder Barnängen, i samarbete med AIK, Svenska Damhockeyligan och HockeyAllsvenskan in till skridskoåkning och aktiviteter för hela familjen på Järfälla Ishall mellan 12:00-14:30!


”Tillsammans för miljön” – det är ledorden när HockeyAllsvenskan och Svenska Damhockeyligan tillsammans med ligasponsoren Barnängen går ihop i ett unikt samarbete för att sprida kunskap om hållbarhet ur ett bredare perspektiv.

Söndag 16 februari bjuder Barnängen, i samarbete med AIK, Svenska Damhockeyligan och HockeyAllsvenskan in till skridskoåkning och aktiviteter för hela familjen på Järfälla Ishall!

Aktiviteter med AIK-spelare & Gnagis

Det bjuds på aktiviteter både på och utanför rinken tillsammans med spelare i AIK samt klubbens populära maskot Gnagis. Oavsett om du är proffs eller en nyfiken nybörjare finns det aktiviteter som passar dig! Lättare tilltugg och goodiebags i temat hållbarhet utlovas till alla på plats.

Från damernas A-lag kommer backarna Emmy Alasalmi och Louise Nordberg-Tenglin, och forwardsen Johanna Lagus och Erica Udén Johansson att vara med.

– Eventet är kostnadsfritt.

– Träffa klubbens populära maskot, Gnagis.

– Skridskor, hjälm och klubba finns att låna i begränsat antal, så ta med dig egen utrustning om du kan!

– Anmäl dig till eventet för att ta del av mer information via denna länk ››

12:00-13:00 - Allmänhetens åkning

13:00-14:30 - Aktiviteter med Barnängen, AIK, Svenska Damhockeyligan och HockeyAllsvenskan