Bli AIK Hockeys senaste nyförvärv – Köp säsongskort!

26 april 2021 15:59

Lagbygget inför säsongen 21/22 är i full gång, och en stor del av det är du som säsongskortsinnehavare. Förläng med AIK Hockey eller bli ett av klubbens alla nyförvärv genom att köpa säsongskort!


Bli AIK Hockeys senaste nyförvärv till lagbygget säsongen 21/22 genom att köpa säsongskort!

Med ditt köp är du inte bara med och bidrar till ett starkare lag på isen, och på läktaren – Du är även premierad om det är fortsatta publikbegränsningar.

Köp ditt säsongskort här ››

Det är du som säsongskortsinnehavare som är vår viktigaste biljettinnehavare. Genom att förlänga eller köpa ett säsongskort till AIK Hockey ger du klubben större möjligheter att bygga ett starkt lag på isen, och därmed vinna fler matcher.

Vid eventuella publikbegränsningar

I och med att AIK Hockey inte kan garantera huruvida publik kommer att vara tillåten på läktarna kommande säsong eller ej, kommer du redan nu i samband med din bokning få välja hur du vill gå tillväga om du inte får möjlighet att gå på matcherna.

Vid begränsad tillåten publik får du som säsongskortsinnehavare möjlighet att gå på matcherna (likt säsongen 20/21).

Nytt lojalitetsprogram!

Samtidigt som vi påbörjar förlängningen och nyförsäljningen av säsongskorten påbörjar vi även lanseringskampanjen för AIK Hockeys nya lojalitetsprogram. Här nedan ser du vad som ingår i lojalitetsprogrammet, och allt detta får du per automatik kostnadsfritt i 3 månader med start 1 augusti. Därefter kommer du få ett val om du vill fortsätta att ta del av innehållet till en kostnad av 99 kr/månad eller ej.

 • Information från tränare/sportchef/VD via mail, varannan vecka.
 • Mail från en spelare om livet som hockeyspelare i AIK Hockey 1 gång/månad.
 • Förhandsinformation via SMS om större händelser inom klubben ex. nyförvärv.
 • Tillgång till AIK Play Premium med exklusivt behind-the-scenes-material från klubbens spelare och ledare.
 • Inbjudan till digital upptaktsträff med möjlighet att ställa frågor inför säsongen till spelare och ledare.
 • Inbjudan till digital halvsäsongsträff med möjlighet att ställa frågor till spelare och ledare.
 • Erbjudanden från AIK Hockeys partners 1 gång/månad.
 • Deltagande i utlottning av signerad merchandise 1 gång/månad.
 • Julklapp från klubben.
 • Möjlighet att addera ditt säsongskort som delbetalning.
 • 2 biljetter till valfri hemmamatch i grundserien som bokas via inlogg.

Skaffa lojalitetsprogrammet redan nu ››

Sprid ordet om lojalitetsprogrammet till dina vänner; för en bättre och närmre upplevelse av AIK Hockey, en stärkt organisation och en större möjlighet att göra de sportsliga resultat vi vill!

Du som har efterskänkt ditt säsongskort säsongen 2020/2021 och väljer att förlänga ditt säsongskort inför kommande säsong får lojalitetsprogrammet kostnadsfritt från starten den 1 augusti till säsongsslut den 30 april.

Förläng ditt säsongskort!

I fredags 23/4 ska du som säsongskortsinnehavare för säsongen 20/21 fått ett mail med en unik länk där du kan förlänga ditt säsongskort. Har du inte fått mail av AIK Hockey om förlängning är du välkommen att kontakta Anton Johnson på [email protected]

Rotation på kontoret

Som många redan vet kommer AIK Hockey att förlora en stark spelare på kontoret. Sevve Saberi som varit med AIK Hockey i över 10 år kommer från och med maj månad påbörja en ny tjänst och därmed inte vara kvar på kontoret framöver.

Kontorets nyförvärv som kommer ta över delar av den tjänst Sevve hade och nu fokusera fullt ut på dig som supporter, AIK Hockeys privatmarknad och klubbens nystartade lojalitetsprogram heter Anton Johnson. Anton har en kandidat inom Idrottsvetenskap och kommer senast från två år på Svenska Fotbollförbundet. Har du framöver några som helst frågor, funderingar, tips, förslag eller önskemål så är du varmt välkommen att kontakta Anton på såväl mail ([email protected]) som telefonnummer 070-723 57 08 . "Min främsta uppgift är att just du ska bli nöjd!", hälsar Anton.

Vi på AIK Hockey tackar Sevve för den enorma insats han lagt ner för att vi ska bli en starkare klubb under de senaste 10 åren och önskar honom stort lycka till i framtiden!

Viktiga datum!

 • Förläng ditt säsongskort till och med 31/5, därefter kan AIK Hockey inte garantera att din plats fortfarande finns tillgänglig.
 • Reducerade priser till och med 31/5, därefter ordinariepriser.
 • Lojalitetsprogrammet startar 1/8, och är kostnadsfritt till och med 31/10, men du kan redan nu registrera dig!

Support

Har du tekniska problem med bokningssidan? Vänligen kontakta [email protected]

Har du andra frågor är du välkommen att kontakta [email protected]