Bli en del av vårt "Rat Crew"
Publicerad: 2018-10-19
Vill du vara med där det händer och se till att alla AIK Hockeys hemmamatcher på Hovet arrangeras på bästa tänkbara sätt? Då passar du perfekt in i Rat Crew, det gäng som styr introt, pausunderhållning, tävlingar och andra aktiviteter innan och under matcherna.

Är du intresserad av att hjälpa till att göra AIK Hockey till Sveriges bästa hockeyunderhållning? Vill du vara med när det händer som mest i högt tempo och samtidigt skulle vilja få chansen att skicka ut spelarna på isen inför match? Då är du rätt person för vårt Rat Crew.

Rat Crew är den grupp som står för vårt intro och alla andra publikfriande aktiviteter vid våra hemmamatcher.

Du som söker denna tjänst ska vara beredd att jobba från och med en timme innan match t.o.m. 30 min efter matchens slut. För att du ska vara kvalificerad ska du kunna utföra lättare fysiskt arbete, vara utåtriktad och positiv och kunna närvara på minst 13 matcher av 26 hemmamatcher under en säsong.

Självklart ska du hålla på AIK och gilla när det händer något. Dessutom får du komma riktigt nära spelarna inför match och vara en viktig del av arenaupplevelsen.

Skicka din ansökan till [email protected] med en kortare presentation av dig själv. Märk din ansökan med "Rat Crew". Vi ser fram emot att få just din ansökan.

AIK Ishockey