Förlängd teckningstid i AIK Hockey AB
Publicerad: 2018-02-27

AIK Hockey genomför en nyemission tillsammans med Crowdfundingföretaget Pepins. I den pågående nyemissionen i AIK Hockey AB, som lockat över 2600 nya delägare, har i dagsläget närmare 8 MSEK inkommit. Det är dock fortfarande stort intresse för emissionen och antalet tecknare ökar för varje dag. Styrelsen i AIK Hockey AB har därför beslutat att förlänga teckningstiden i två veckor vilket innebär att den nu pågår till och med den 14 mars 2018.

 AIK Hockeys VD Anders Olson säger i en kommentar att klubben är glad över det stora intresse som så många visat för emissionen.

– Vi är som sagt väldigt tacksamma över att så många valt att bli delägare i AIK Hockey men vi känner samtidigt att vi har möjlighet att få in ytterligare fler ägare. Med de två extra veckorna får vi tid på oss att kontakta ytterligare potentiella investerare och slutföra vissa pågående diskussioner som kan bidra till vår framgång. 

Intresset för emissionen är som sagt stort och den har även spridit sig bland AIK-profiler som valt att utmana varandra på sociala medier att gå med i emissionen. Beloppet som hittills inkommit är närmare 8 MSEK. Klubben menar på att de nöjda med att ha fått in bredden och antalet nya delägare.

– Detta har möjliggjorts – mycket tack vare samarbetet tillsammans med AIK Hockeys olika supporterföreningar – och vi är väldigt glada över resultatet, säger Anders Olson. 

För de som redan tecknat delägarskap finns fortfarande möjlighet att göra ytterligare insättning om så önskas.Emissionen kommer att avslutas den 14 mars. Teckning sker via www.pepins.com.

Bli delägare – på AIK Hockeys kontor

Utöver att teckna delägarskap hos Pepins kan du även besöka AIK Hockeys kontor på Gårdsvägen 4 i Solna och bli delägare. Har du några frågor om emissionen eller vill ha hjälp med att registrera dig har du möjlighet att komma förbi och teckna delägarskap i AIK Hockey.

Tiderna som gäller är mellan klockan 9 och 12, måndag till fredag.

Varmt välkommen. 

AIK AIK Ishockey