All-Star AIK – Röstningen startar idag!
Publicerad: 2021-11-28
herr
AIK Hockey firar 100 år och vill därför uppmärksamma all den fantastiska historia sektionen besitter. I samband med jubileumsmatchen 29 december kommer vi att presentera århundradets AIK-femma, där kandidater tagits fram av en jury bestående av bland annat inbitna AIK:are och sportjournalister som du som supporter framöver får möjlighet att rösta på! Röstningen startar idag, söndag 28/11 vid 19.21 här på hemsidan, vem är din favorit? (OBS: evenemanget är flyttat till Hovet)

{!a}

AIK Hockey firar 100 år och vill därför uppmärksamma den fantastiska historian sektionen besitter. Vi har därför tagit fram ett helt nytt koncept vi kallar för All-Star AIK. Århundradets AIK-femma (forwards, backar, målvakt samt coach) ska via en expertjury och er supportrar röstas fram för att sedan presenteras på jubileumsmatchen 29 december på Avicii Arena. (OBS: evenemanget är flyttat till Hovet)

Den 22 november hade en expertjury bestående av såväl AIK-profiler som inbitna sportjournalister ett nomineringsmöte för att ta fram kandidater till respektive position. Därefter la de sina röster i en sluten omröstning.

Nu är det upp till er supportrar att rösta fram just er favorit i varje kategori, när omröstningen till All-Star AIK öppnar idag, söndag 28/11 klockan 19.21 på aikhockey.se/allstaraik. Röstningen pågår därefter fram till 8 december och samtliga som är med i omröstningen är med i utlottningen av två säsongskort till säsongen 2022/2023! Därav måste du ange din e-post när du röstar.

Du vill väl inte heller missa avslöjandet av vinnarna av All-Star AIK, samt de två säsongskorten? Se då till att vara på plats när AIK firar 100 års-jubileum på Avicii Arena (OBS: evenemanget är flyttat till Hovet) 29 december när damlaget spelar mot Brynäs 15.00 och herrlaget möter Södertälje 19.00. Biljettsläpp 26/12 på aikhockey.ebiljett.nu

Videoredigering: Nicklas Stenlander Marquart

AIK Hockey