CCM ny huvudsponsor till AIK Hockey

4 april 2017 14:00

AIK Hockey rustar vidare mot SHL – tillsammans med CCM som är klar som ny huvudsponsor och huvudpartner till klubben. – AIK Hockey är en klassisk klubb med ett starkt varumärke. Något som ishockeyspelare och utövare i alla åldrar kommer kunna identifiera sig med, säger Robert Zaring på CCM.


CCM Hockey är ett dotterbolag i adidas-Group och har sin bas i Montreal, Kanada samt sitt Europakontor i Solna. Företaget ser fram emot samarbetet med en av svensk hockeys mest klassiska klubbar.

– Som marknadsledare inom svensk hockey är det självklart att gå in i ett huvudpartnerskap med AIK Hockey som är en klassisk klubb och har ett starkt varumärke som ishockeyspelare och utövare i alla åldrar kommer kunna identifiera sig med. Vi kommer förse elitverksamheten med branschens bästa ishockeyprodukter för att kunna levererar ishockey på toppnivå, säger Robert Zaring, Marketing Director på CCM Hockey.

AIK Hockey är glada över att ha med CCM på sin resa mot SHL. Att ta klivet upp kommer teoretiskt bli allt tuffare men med ny huvudsponsor i ryggen underlättar det arbetet att bygga en slagkraftig trupp på isen.

– Vi är väldigt stolta att få presentera CCM som ny huvudsponsor till AIK Hockey. Detta ger oss fler möjligheter - vi kommer att ha tillgång till marknadens bästa material och produkter samt att spetsa elitverksamheten och att utöka vår breddverksamhet - och vi hoppas på ett fint samarbete över lång tid, säger Anders Olson, VD AIK Hockey.

Robert Zaring på CCM instämmer.

– För oss på CCM Hockey är det viktigt att göra sporten tillgänglig för fler utövare och med AIK Hockeys satsning – på både elit och bredd – har vi en partner som förstår vikten av detta.

Mer om CCM Hockey hittar du här ››