CTEK E-Mobility: ”Vi delar bilden av långsiktighet och kontinuitet”

12 mars 2020 11:56

CTEK E-Mobility är Skandinaviens största producent och utvecklare av laddstationer för elbilsladdningar. De är även den första avtalskunden vad gäller företagshockey. – Ett koncept som fullkomligt älskas av samtliga inblandande, kommenterar Martin Olsson på CTEK E-Mobility.


Företagets mål är att utveckla och tillhandahålla den säkraste elbilsladdningen på marknaden utifrån standardiserade lösningar. Deras laddstationer för elbilar och plugin-hybrider kännetecknas av; säkerhet, driftsäkerhet och ett enkelt användargränssnitt. Vi bygger modernt designade laddstationer med den senaste teknologin och all säkerhet inbyggt i enheterna.

Med långsiktighet och kontinuitet arbetar AIK Hockey för en hållbar plattform som ska genomsyra föreningen. Många partners väljer att teckna flerårsavtal. Ett av dessa är CTEK E-Mobility och Martin Olsson förklarar varför.

– Vi väljer att skriva ett längre avtal med AIK och just företagshockeyn för att vi delar bilden av långsiktighet och kontinuitet. Som partner ser vi det som en självklarhet att hjälpa klubben skapa bättre förutsättningar för att lyckas. AIK är väldigt professionella i sina arrangemang och vi ser fram emot att fortsätta utveckla samarbetet under många år framöver.

I avtalet ingår det populära företagshockeyn där anställda får mäta sina krafter med varandra och därefter avnjuta en god middag under en av AIK Hockeys hemmamatcher.

– Jag har gått på Globen och Hovet i över trettio år, haft säsongskort i över femton år och till och med hjälpt till med en del spelarscouting genom åren. I min yrkesroll har jag sedan ett antal år anordnat företagshockey tillsammans med utvalda kunder, säger Martin och fortsätter:

– Det är ett koncept som fullkomligt älskas av samtliga inblandade och pratas om i månader både före och efter är företagshockeyn. Denna säsong sammanföll det med matchen mellan AIK och Södertälje och den otroligt vackra hyllningen av ”Lill-Pröjsarn”, vilket såklart gjorde kvällen ännu mer speciell.

CTEK E-Mobility är det först ut vad gäller att teckna flerårigt avtalet vad gäller företagshockeyn. Sevve Saberi på AIK Hockey hoppas att fler partner ser fördelen med ett långsiktigt åtagande.

– Det är extremt glädjande att kunna säga att vi har den första avtalskunden vad gäller företagshockey. Att skriva avtal som företagshockeykund är nytt och CTEK är först nytt att nappa på erbjudandet. För AIK Hockey blir det en säkerhet att veta att CTEK kommer spela företagshockey flera säsonger framåt.

Läs mer om CTEK E-Mobility här ››

Läs mer om företagshockeyn här ››