Över 30 företag har anslutit till Gratismatchen
Publicerad: 2020-01-03
Med 14 dagar kvar är det många som anslutit sig till Gratismatchen. Men vi kan bli många fler. Var med du också! Ditt stöd till Gratismatchen möjliggör att personer som i vanliga fall inte gästar Hovet kan få ta del av en spännande hockeyupplevelse.

Säsongens Gratismatch kommer, utöver en härlig inramning, att bjuda på en häftig upplevlse innan matchen. Klubben kommer nämligen att hylla en av de allra största - Ulf "Lill-Pröjsarn" Nilsson innan matchen med en tröjhissning.

Nyhet för i år - du kan bidra som privatperson

Nytt för i år är att du även kan bidra till Gratismatchen som privatperson. Du kan bidra med 10, 20 eller 50 öre per åskådare via formuläret nedan.

Exempel:

Bidrar du med 10-öre/åskådare och det kommer 8094 åskådare till matchen blir kostnaden 809,4 kr.

Genom att bidra som privatperson har du, likt företagen som bidrar, rätt att ta ut upp till 50 biljetter till matchen. Efter att du valt ditt bidrag i formuläret nedan nämnt "Gratismatchen (privat)" kontaktar du [email protected] för mer information.

Ditt namn kommer även att exponeras på både hemsidan och mediakuben under aktuell match.

Tillsammans gör ni en stor skillnad!

Stort samhällsengagemang möjliggör en spännande hockeyupplevelse

Ditt stöd till Gratismatchen möjliggör att personer som i vanliga fall inte gästar Hovet kan få ta del av en spännande hockeyupplevelse.

Som företag betalar du 1 kr per åskådare och möjliggör för en viktig publikmatch för AIK Hockey. Samtliga företag som ställer upp erhåller följande:

  • En plats till middag inför matchen tillsammans med övriga företag som är med i Gratismatchen – köp extra platser för 595 kr/st
  • Företagsnamn på aikhockey.se
  • Samlingsannons i matchprogram för den aktuella matchen.
  • Möjlighet att boka 50 biljetter till matchen.
  • Är med i utlottningen av en sargskylt till säsong 20/21.

Vill du eller ditt företag vara med på Gratismatchen, kontakta:

Sevve Saberi 076-002 26 11

Mats Thelin 076-886 38 11

Eller anmäl dig via formuläret nedan:

AIK Ishockey