#TorsdagsträningMedAIK övning 4

30 juni 2022 15:00
Lojalitetsprogrammet

Det har blivit dags att stärka upp bålen. Till dagens övning påminner vi även om att på Lojalitetsprogrammet finns en rabattkod hos Flowlife där du hittar olika gummiband! Bli medlem i Lojalitetsprogrammet och följ med i träningen och ta del av erbjudandet för endast 99kr/mån.


För att se det exklusiva materialet på AIK Play Premium måste du registrera dig/logga in på Lojalitetsprogrammet vilket du kan göra genom att klicka här ››

Med start torsdag 9 juni, kommer du som medlem i Lojalitetsprogrammet kunna ta del av en ny övning fram tills i augusti. Herrlagets fystränare Andreas 'Ante' Simensen visar upp några av många övningar som AIK:s hockeyspelare utför under sina träningspass på sommarfysen.

Övningarna är utformade så att du ska kunna vara med och träna oavsett på vilken nivå du ligger, och känns det för enkelt visar Ante hur du kan utmana dig själv.

Var gärna med och dela när du tränar genom att lägga upp en bild eller video på sociala medier och tagga @aikishockey och #TorsdagsträningMedAIK

AIK Hockeys instagram kan du även ställa frågor till Ante eller berätta hur övningarna går och hur träningen känns!