AIK on ICE - en stor fest!

3 augusti 2017 10:33

I onsdags arrangerade AIK Hockey återigen AIK on ICE - ett tillfälle att se när laget gör sina första skridskoskär på Hovets is. Intresset för eventet visade sig vara stort och över 800 åskådare hade valt att besöka Hovet under kvällen.


Likt tidigare säsonger arrangerades AIK on ICE på Hovet. Ett populärt event som förkunnar att försäsongen tar nästa steg - från gymmet och ut på isen.

Från 17:00 när portarna i entré 16 öppnade rusade nyfikna AIK:are in på Hovet för att träffa AIK-profiler, tävla, äta glass, mingla med bänkkamrater, köpa souvenirer och säsongskort i AIK Hockey Shop.

AIK-profilerna Joakim nordström (Carolina Huricanes), Mattias Janmark (Dallas Stars), Fredrik "Fish" Carlsson och Patric Blomdahl stod upptagna under kvällen med att skriva autografer, ta foton och mingla med supportrar.

Tävlingen i speed-shooting blev en stor publikfriare, där damlagets duktiga spelare visade hur det skulle gå till. Ett stort tack till dessa svartgula-hjärtan som ställer upp för AIK Hockey.

Efter 18:00 var det så dags för huvudnumret för kvällen, att få se en första glimt av spelarna som ska bära den svartgula hemmatröjan kommande säsong. Var och en av spelarna presenterades när de klev ur borgen och ut på Hovets is, till publikens stora jubel.

Moltas Fogelström och Hugo Zetterström var de som drog störst jubel när de åkte ut med sin AIK-kompis (Jonas Almtorp och Christian Sandberg).
De unga pojkarna var med i träningens första halva och lyckades till och med överlista målvakterna Erik Källgren och Linus Lundin. Till publikens stora glädje.

Träningen bjöd på flera roliga övningar och mycket skratt. Både på läktarplats och på isen. Det syntes att spelarna hade längtat att få glida in på Hovets is.

Efter ispasset begav sig både spelare och besökare upp till Norra VIP-foajén för autografskrivning, intervjuer samt fotografering.

Vi tackar alla som har hjälpt till med eventet och ser fram emot en ny och spännande säsong!