AIK besökte Nya Karolinska

9 maj 2018 11:03
NYHET

Som i en del av samarbetet med Barncancerfonden Stockholm Gotland besökte AIK Hockey igår, under tisdagseftermiddagen, Nya Karolinska Sjukhuset för att hälsa på cancerdrabbade barn.


Det var sannerligen en mycket uppskattad eftermiddag från allas håll när AIK Hockey var på besök. Spelare från AIK:s sida som var med och hälsade på var Johanna Lagus, Emmy Alasalmi, Jacob Dahlström och Ludvig Claesson. Spelarna kom till sjukhuset med spel, pyssel, fika och en matchtröja - signerad av både herr- och damlaget.

Pyssel, lek, autografskrivning, mys med Gnagis samt sagostund stod på schemat när AIK Hockey var på besök på Nya Karolinska. Både barnen och föräldrarna fick en paus i vardagen och kunde tänka på annat i samband med att spelarna från klubben lekte med barnen.

Den stora behållningen var Gnagis som var omåttligt populär - både bland barnen och personal som ville ta bilder med klubbens maskot.

Dagen avslutades med en sagostund där Henrika Carlström läste ur sin bok "Gnagis på Hovet" för barnen och spelarna som satt tillsammans och lyssnade.