Säsongskortsinnehavare - så hämtar du ut dina biljetter till AIK-SSK
Publicerad: 2019-12-10
Många säsongskortsinnehavare hör av sig via mail om att de fortfarande inte plockat ut sin biljett till matchen mot SSK på Ericsson Globe den 26 december. En match som korten inte kommer att fungera till. För att hämta ut sin biljett - läs instruktionerna nedan.

Har du VIP-kort behöver du inte plocka ut din biljett. Den är reserverad åt dig redan. Har du som säsonsgskortsinnehavare redan plockat ut din biljett behöver du inte läsa instruktionerna nedan.

Det är viktigt att så många som möjligt plockar ut sin biljett då de inte räknas med i försäljningen förrän man gjort det och är det inte sålt mer än 4000 på fredag så flyttas matchen tillbaka till Hovet. Läs mer om det här ››

Så här gör du:

Du ska logga in på ditt biljettkonto på https://aik.ebiljett.nu/ och sedan hitta din biljettpott för matchen. Du har lika många biljetter i potten som du har säsongskort och kan plocka ut dina biljetter på likvärdig sektion som din plats på Hovet. När du hittar din biljetpott ska du "köpa" loss dina pottbiljetter och välja plats. Om det är krångligt kan du ladda ned en beskrivning om hur du gör nedan.

Ladda ned en utförlig beskrivning som tar dig vidare steg för steg här ››

Eventuella tekniska problem:

  1. Ditt eller dina kort är reggade på denna mailadress. Har du inget lösenord? Använd "glömt lösenord"-funktionen så får du ett nytt.

  2. Om du inte ser någon biljettpott när du loggar in beror det förmodligen på att du har fler biljettkonton på samma mailadress, systemet förstår då inte vad det ska visa. Mejla då till [email protected] så hjälper hon dig.

AIK Ishockey