Säsongskortsförsäljningen går mot rekord
Publicerad: 2018-04-30
NYHET
Den 25 april släppte AIK Hockey säsongskorten till försäljning och intresset bland AIK-supportrarna för att följa laget och - tillsammans ge klubben de förutsättningar som behövs för att ta klivet upp - är stort. På bara fem dagar är klubben nära 500 sålda säsongskort. - Det här visar att intresset och engagemanget bland våra supportrar är stort, säger biljettansvarige Sevve Saberi.

Trots att säsongskorten släpptes till försäljning nästan en månad senare än föregående säsong ligger klubben långt före fjolårets siffror redan nu. I fjol sålde klubben 133 säsongskort de fem första dagarna - i år är den siffran uppe i 442.

– Vi släppte korten 30 mars föregående säsong och i år släppte vi korten 25 april alltså nästan en månad senare. Mycket på grund av att vi tog fram en ny prissättning och strategi. Även fast vi släppte korten nästan en månad senare har vi sålt fler kort än vi hade 30 april 2017. Då var noteringen på 282 kort och nu är noteringen 442 kort.  Det visar att intresset för att spetsa till nuvarande trupp är stor. AIK:are engagerar sig och vill verkligen att klubben ska landa fler namn, berättar Sevve Saberi och fortsätter:

– Denna start bådar gott inför säsongen. Jag uppmanar alla som inte förlängt ännu att logga in, boka sin plats och välja betalningsplan. Det viktigaste är att du bokar ditt kort nu. Vi kommer självklart försöka göra vårt för att hjälpa till. Vara på plats på varje fotbollsmatch AIK Fotboll spelar för att sprida budskapet och självklart kommer spelarna att ringa runt i år igen.

Tre platser kvar

Laget som klubben byggt är baserat på att du förlänger ditt säsongskort. MEN det finns samtidigt tre platser kvar att fylla i truppen. Ju fler säsongskortsinnehavare, sponsorer och biljettköpare desto starkare trupp kan AIK ställa på isen.  Förhandlingar pågår just nu. Vilka blir det? Det avgör Du!

Rekordet att slå är 2192 sålda säsongskort.

Boka ditt säsongskort här ››

Du som hade säsongskort säsongen 17/18 har förtur att förlänga din plats till 1 juni. Den 25 april fick du ett mail från AIK Hockey med användarnamn och lösenord så att du kan logga in, välja vilka platser du vill förlänga samt betalsätt.

AIK AIK Ishockey