Sampa ska hem – Sista dagen på tisdag!
Publicerad: 2021-07-04
herr
Före helgen kunde vi rapportera att insamlingen är uppe i drygt 400 000 kr, en fantastisk siffra! På tisdag är sista dagen att bidra till att ta hem Sampa, även då är sista chansen att vara med i utlottningen av en av hans fem signerade klubbor!

AIK Hockey har, precis som alla andra idrottsföreningar och företag, drabbats hårt efter en säsong utan publik och intäkter. Vi har därav ett begränsat budgetutrymme kommande säsong för att inte äventyra föreningen och dess ekonomi.

Vi har förståelse för att alla inte har möjlighet att stötta klubben på alla sätt. Men om du har möjlighet och, som vi, vill få hem en av AIK Hockeys moderna legendarer till Hovet igen så kan vi tillsammans göra det till verklighet!

Som ett tack till alla som är med och vill ta hem Christian Sandberg kommer vi att lotta ut fem av hans klubbor som användes senast han spelade i den svartgula tröjan. Klubborna kommer att signeras av Sampa och lottas ut bland alla som swishar (eller betalar in på bankgiro) till och med 6 juli. Oavsett vad för belopp du bidrar med så är du med i utlottningen!

Över 400 000 kr insamlat! Var med du också och ta hem Sampa – Sista dagen att delta är tisdag 6 juli.

Privatperson

Swisha valfri summa till 123 120 93 03 och märk betalningen med "Sampa"

Betala valfri summa till bankgiro: 479-6819 och märk betalningen med "Sampa"

Företag

Swisha valfri summa till 123 120 93 03 och märk betalningen med "Sampa"

Betala valfri summa till bankgiro: 479-6819 och märk betalningen med "Sampa"

Eller kontakta Anders Olson ([email protected]) eller Niklas Nestlander ([email protected])

AIK Hockey