AIK välkomnar säsongskortsinnehavare till träningsmatch mot Karlskoga

13 september 2021 14:55
herr

På torsdag spelar AIK Hockey sin sjätte och näst sista träningsmatch, och pucken kommer att släppas hemma på Hovet klockan 19.00. Du som är säsongskortsinnehavare får nu möjlighet att boka din plats till matchen! Matchen kommer även att visas via Aftonbladet, på Sportbladet Plus.


AIK har haft en tuff försäsong resultatmässigt, den första vinsten dröjde till den femte träningsmatchen då laget besegrade Södertälje på bortais. Nu väntar den sjätte träningsmatchen, genrepet, hemma på Hovet mot Karlskoga. Senast lagen möttes nu på försäsongen stod AIK upp bra till en början men förlorade matchen med 4-2. Nu är det dags för revansch, och det med extra stöd i ryggen – Nämligen publik!

Här med välkomnar vi våra säsongskortsinnehavare till att boka en plats till träningsmatchen på torsdag 16/9.

På grund av förberedelser behöver föranmälan göras och därmed kommer endast du som säsongskortsinnehavare att fram till tisdag klockan 15.00 få möjlighet att boka en plats på Hovet. I och med detta kommer lösbiljetter inte att säljas till träningsmatchen.

För mer information och för att boka plats, följ länken i det mail du ska ha fått i fredags.

Har du inte fått ett mail? Eller har du fler frågor? Vänligen kontakta [email protected]

Köp ditt säsongskort på aikhockey.se/saskort2122 om du ännu inte gjort det!

Välkomna tillbaka till Hovet!

Se matchen live på Sportbladet Plus

Nu kan vi även presentera att matchen mot BIK Karlskoga på torsdag kommer att sändas av Aftonbladet på Sportbladet Plus, med sändningsstart 18.45.