Säsongskortsinnehavare: Information om hur du gör ditt val

15 januari 2021 11:00

Tidigare i veckan gick AIK Hockey ut med information till dig som har säsongskort för säsongen 2020/2021, gällande tre olika val som du som säsongskortsinnehavare kommer att kunna göra. Nu har ett mail med information om hur du gör ditt val skickats till din mailadress, du kan även ta del av informationen nedan:


Säsongen 20/21 liknar ingen annan säsong. Att spela inför tomma läktare är smärtsamt och vi lider av att inte kunna välkomna er till Hovet. Vi saknar även gemenskapen med er säsongskortsinnehavare precis som ni saknar att inte få träffa era vänner och samlas kring en AIK Hockey match. Det är väldigt tomt utan er helt enkelt!

Vi kan inte mer än hoppas att vi snart får välkomna er tillbaka – vi är redo att på alla sätt ta emot publik på ett säkert sätt och dagen då det kommer ske vet vi redan nu kommer bli magisk.

Att spela utan publik innebär som alla vet en ekonomisk utmaning av stora mått. Uteblivna intäkter sätter hård press på klubbarnas ekonomi. I dessa svåra tider behöver vi allt stöd vi kan få från er - våra trogna säsongskortsinnehavare.

I och med pandemins påverkan på vår verksamhet och restriktionerna som nu säger att vi inte får ha någon publik på våra matcher så har du som säsongskortsinnehavare möjlighet att göra tre val innan den 12 februari.

1. Jag efterskänker hela beloppet

AIK Hockey är oerhört tacksamma för alla som väljer detta alternativ. Det är en ovärderlig och avgörande handling till oss för fortsatt verksamhet.

2. Jag efterskänker hela beloppet och erhåller en exklusiv merchandise

AIK Hockey är oerhört tacksamma för alla som väljer detta alternativ. Det är en ovärderlig och avgörande handling till oss för fortsatt verksamhet. Din exklusiva merchandise kommer att skickas ut direkt efter att säsongen tagit slut. Alla som väljer alternativ ett eller två kommer få tillgång till AIK Play premium för resten av säsongen.

3. Jag vill ha pengarna tillbaka

AIK Hockey kommer att betala tillbaka er säsongskortssumma efter säsongens slut. Skulle det bli aktuellt att släppa på publik igen kommer de matcherna att räknas av från det totala beloppet.

HUR DU GÖR DITT VAL

AXS har genomgått en uppdatering vilket gör att du behöver koppla om ditt biljettkonto för att kunna logga in och göra ditt val. Följ stegen nedan. Om du vill efterskänka hela beloppet behöver du inte göra någonting.

För att koppla om ditt konto:

1.Gå in på https://aik.ebiljett.nu

2.Klicka på ”Skapa konto" och fyll i denna mailadress. Om du får meddelande om att din mailadress redan finns väljer du ”Glömt Lösenord” vid Logga in-fliken.

3.Välj alternativet ”Skicka verifikationskod via e-post” vid kopplingssteget.

4.I mailet som skickas klickar du på länken för att koppla ihop och slutför kopplingen.

5.Ditt konto är nu kopplat och du kan logga in och göra ditt val.

För att göra ditt val:

1.Logga in på https://aik.ebiljett.nu

2.Klicka på ”KONTO”, sedan ”MITT KONTO” och slutligen ”TILL SVARSIDAN” för att göra ditt val.

3.Läs igenom texten, gör ditt val och spara valet.

4.Klart!

Support

Om du har problem med att koppla ditt konto kan du höra av dig till AXS support på mail, chat eller sociala medier genom att KLICKA HÄR!