100 års-firandet för 100kr
Publicerad: 2021-11-19
Om exakt en vecka släpps biljetterna till AIK Hockeys 100 års-firande i Avicii Arena den 29 december då damerna möter Brynäs och herrarna möter Södertälje. Dessutom presenteras århundradets AIK-femma och mycket annat roligt händer på arenan. Var med och fira 100 år med oss, för endast 100kr/biljett! (OBS: evenemanget är flyttat till Hovet)

För två veckor sedan presenterade AIK Hockey att man anordnar ett 100 års-firande i Avicii Arena (OBS: evenemanget är flyttat till Hovet) den 29 december (läs mer här). 2021 är hockeysektionens 100:e år, något som vi självklart vill fira stort och framförallt tillsammans med er!

Därför bjuder vi nu in er till en heldag på Avicii Arena (OBS: evenemanget är flyttat till Hovet) där vi bland annat bjuder på AIK-Brynäs i SDHL kl. 15.00, AIK-Södertälje i HockeyAllsvenskan kl. 19.00, partneraktiveringar, presentationen av den framröstade AIK-femman (läs mer här) och mycket mycket annat! Håll utkik på aikhockey.se samt i våra sociala medier för nyheter om fler aktiviteter runt jubileumsfirandet.

Samtliga biljetter kostar 100kr och släpps den 26 november 13.00 på aikhockey.ebiljett.nu

Var med på 100 års-firandet för endast 100kr - Oavsett vilken biljett du väljer. Fredag den 26 november klockan 13.00 på aikhockey.ebiljett.nu släpper vi biljetterna till den 29 december. Båda matcherna ingår i biljetten!

*Undantag för biljettpriset gäller för t.ex VIP-paket.

Säsongskortsinnehavare

Du som säsongskortsinnehavare ska tidigare ha fått information om flytten från Hovet till Avicii Arena samt en matchbiljett som substitut för säsongskortet via mail. Har du inte fått detta är du välkommen att kontakta Anton Johnson [email protected]

AIK Hockey