ITS Nordic ny partner till AIK Hockey
Publicerad: 2021-09-24
IT-företaget ITS Nordic blir ny officiell partner till AIK Hockey och kommer bland annat att ta plats på matchtröjan.

AIK Hockey är stolta att kunna presentera en ny officiell partner samma dag som säsongen drar igång. ITS Nordic blir ny officiell partner till AIK Hockey och kommer att ta plats på den vackra matchtröjan på herrlaget.

Förutom exponering blir de en del av AIK Hockeys Affärsnätverk och kommer även bland annat att vara först ut med att bli medlemmar i den nya produkten AIK Hockey Training Club.

–Vi är glada över det fleråriga partnerskapet med AIK Hockey i rollen som officiell IT-partner där vi på ITS Nordic kommer leverera moderna molntjänster. Med vår bas i Solna och vårt engagemang för idrotten ser vi oss som en självklar partner till AIK Hockey. Vi ser fram emot en säsong där mixen av teknik och känsla blir en framgångsfaktor på och utanför isen" säger Jacob Pontén, VD på ITS Nordic.

–Under hela processen och i alla möten med ITS Nordic fram till signering har det varit en fantastisk energi. Vi är stolta över att få en partner som dem och glada över att de ser AIK Hockey och våra kanaler samt Affärsnätverk som en viktig pusselbit för dem att öka deras kännedom och deras affärer, säger Niklas Nestlander, marknadschef på AIK Hockey.

Läs mer om ITS Nordic ››

AIK Hockey