HÅJ Transporter fortsätter SHL-resan med AIK Hockey

5 juni 2018 13:19
NYHET

Likt många år tidigare kommer HÅJ Transporter att fortsätta samarbetet med AIK Hockey även nästkommande säsong. – Klubben ligger mig varmt om hjärtat, hälsar HÅJ Transporters VD, Hans-Åke Johansson


Från företagets adress i Kungens Kurva utför HÅJ Transporter distributioner med PostNord som den huvudsakliga uppdragsgivaren. Men hyr även ut bil med chaufför på timme för distribution åt ett antal företag i Storstockholm.

Idag består företaget av cirka 80 anställda och ett 50-tal fordon i trafik, alla tider på dygnet över hela Stockholm, med omnejd. HÅJ Transporter har varit en lojal partner till AIK Hockey i flera år och har valt att fortsätta samarbetet även över kommande säsong.

– Samarbetet ger fina exponeringsmöjligheter för oss. Dessutom pumpar hjärtat för klubben, vilket gör att det är självklart att stötta AIK, säger Hans-Åke Johansson, som varit ständig medlem i AIK sedan 1980.

– Det har blivit många matcher på Hovet under min tid som AIK-supporter och den match som jag minns allra bäst är semifinalen mot Södertälje 1984, då AIK vann med hela 11–1.

Det var just under 80-talet som kärleken till sporten och AIK tog sin början.

– Det är den stora passionen när det kommer till sport. Min pappa tog med mig när jag var liten och det var främst farten som fick mig att älska sporten.

Nu fortsätter alltså AIK Hockeys resa mot SHL – tillsammans med HÅJ Transporter.

– Det ser jag fram emot. SHL är det slutgiltiga målet och jag ser fram emot hösten som kommer. Vi är väldigt nöjda med samarbetet och man blir alltid väl omhändertagen på matcherna, hälsar Hans-Åke Johansson.

Mer om HÅJ Transporter AB går att läsa här ››