Välbesökt event i Järfälla Ishall
Publicerad: 2020-02-16
Barnängen som är sponsor till både HockayAllsvenskan och SDHL bjöd tillsammans med AIK in familjer till en eftermiddag i Järfälla Ishall där det bjöds på aktiviteter både på och av isen.

”Tillsammans för miljön” – det är ledorden när HockeyAllsvenskan och Svenska Damhockeyligan tillsammans med ligasponsoren Barnängen går ihop i ett unikt samarbete för att sprida kunskap om hållbarhet ur ett bredare perspektiv.

Idag bjöd Barnängen, i samarbete med AIK, Svenska Damhockeyligan och HockeyAllsvenskan in till skridskoåkning och aktiviteter i Järfälla Ishall!

Det dukades upp aktiviteter både på och utanför rinken tillsammans med spelare i AIK samt klubbens populära maskot Gnagis. Alla, oavsett tidigare erfarenhet fick chans att testa på teknikbanor och spel med puck och klubba. I slutet av dagen var det match mellan AIK:s spelare och resten, en tajt match där motståndarna var i alla olika åldrar.

Tack till alla som besökte oss, och kom ihåg att alla kan bli mer miljövänliga!

Från AIK:s dam- och herrlag var Johanna Lagus, Louise Nordberg-Tenglin, Erica Udén Johansson, Emmy Alasalmi, Hugo Leufvenius, Victor Ahlström och Oscar Ahlström på plats.

AIK Ishockey