Ett stort tack för den här säsongen!

30 mars 2021 16:00

AIK Hockey vill rikta ett stort tack till alla som har stöttat oss den här säsongen!


AIK Hockey vill rikta ett stort tack till alla som har stöttat oss den här säsongen! Vi nådde slutspelet och störde seriesegrarna och ett hårdsatsande Timrå rejält i kvartsfinalspelet. Nu tar vi med oss de erfarenheterna och stora delar av laget in i nästa säsong med målsättningen att nå ännu längre.

Damerna kämpade sig till en slutspelsplats i SDHL där dessvärre seriesuveräna Luleå satte stopp för vidare avancemang. SDHL utvecklas som liga och vi ska följa med i den utvecklingen vad det gäller vår damverksamhet och förhoppningsvis utmana om topplaceringar i framtiden.

Våra juniorer fick inte chansen att tävla denna säsong men har bedrivet träning så gott det varit möjligt i dessa speciella tider och annorlunda omständigheter. Det är därför extra roligt att se att vår juniorverksamhet ger resultat då hela nio juniorer varit med och spelat med vårt herrlag under säsongen.

Pandemin har påverkat oss likväl som alla andra väldigt mycket och pga detta fick vi aldrig möjlighet att verkligen fira vår 100 åriga födelsedag, något som vi hoppas att kunna göra under hösten istället. Visst har det varit lika förutsättningar för alla med matcher utan publik men jag är övertygad om att avsaknaden av publiken varit större för oss än våra konkurrenter, då tusentals hängivna supportrar på Hovets läktare verkligen kan hjälpa laget och gör stor skillnad.

Ett stort tack till alla supportrar, säsongskortsinnehavare, partners och funktionärer som stöttat oss under den gångna säsongen. Arbetet med nästa säsong är redan påbörjat och du kan självklart följa det här på hemsidan och på våra sociala medier.

Vi hoppas så klart att ni vill följa med på vår resa framåt. Vi känner att vi har något riktigt bra på gång!

Anders Olson

VD & Klubbdirektör

AIK Hockey