Järfälla Kök skänker säsongskort

16 juni 2021 15:00

Supporterinitiativet "gaphals" fortsätter och nu väljer AIK Hockeys trogna sponsor Järfälla Kök att vara med, och de skänker nu 10 stycken säsongskort!


Förra veckan berättade AIK Hockey om ett supporterinitiativ som drogs igång i slutet av maj. (Läs mer här ››) Det var supportern Fredrik Jonsson Cederling som valde att skänka ett klackkort till någon som inte har möjlighet att köpa ett själv, med kravet att det "ska vara till en gaphals".

Därefter har många hoppat på det väldigt fina och generösa initiativet och totalt 8 personer har nu fått möjligheten att se AIK Hockey live kommande säsong.

– Vi är väldigt tacksamma, och framförallt väldigt stolta över att vi har supportrar som ställer upp för de med mindre plånbok och ger dem en chans att vara på plats i höst! Sa Anton Johnson, ansvarig privatmarknad, om initiativet.

Nu har AIK Hockeys sponsor Järfälla Kök valt att göra detsamma och skänker hela 10 stycken klackkort!

Har du inte den ekonomiska möjligheten att köpa ett säsongskort men väldigt gärna vill vara på plats kommande säsong och bidra med stämning och vara en "gaphals"? Eller vill du också skänka ett säsongskort?

Maila eller ring Anton på [email protected] eller 070-723 57 08