Stort intresse - Emissionen förlängs!

31 mars 2021 14:59

Den pågående emissionen har lockat över 600 investerare och det har i dagsläget inkommit 2 miljoner kronor. Intresse för emissionen är fortfarande stort och antalet tecknare ökar för varje dag. Styrelsen i AIK Ishockey AB har därför beslutat att förlänga teckningstiden till och med den 30 april.


AIK Ishockey AB genomför en nyemission tillsammans med Crowdfundingföretaget Pepins. Den pågående emissionen har lockat över 600 investerare och det har i dagsläget inkommit 2 miljoner kronor. Det är dock fortfarande stort intresse för emissionen och antalet tecknare ökar för varje dag. Styrelsen i AIK Ishockey AB har därför beslutat att förlänga teckningstiden i fyra veckor vilket innebär att den nu pågår till och med den 30 april.

AIK Ishockeys vd Anders Olson säger i en kommentar att han är lika stolt som glad över det stora intresse som så många visat för emissionen.

-Jag ser den här emissionen som framgångsrik. AIK Hockey AB har sedan tidigare ett stort antal aktieägare som tror på klubben och vår framtid. Under den här emissionen har ännu fler valt att bli delägare. Det är en signal om att vi är på rätt väg och ett kvitto på att våra engagerade supportrar tror på klubbens nya inriktning mot - Ett AIK Hockey - och valet att anställa Christoffer Malm som sportchef och Anton Blomqvist som huvudtränare för våra herrar.

På frågan om målet för emissionen fortsatt är detsamma, svarar Anders Olson,

-Vårt mål är fortfarande att nå 5 miljoner. Låt oss säga att om alla AIK Ishockeys 3600 aktieägare skulle teckna sig för ytterligare 143 st (1001kr) aktier under april månad så når vi målet om 5 miljoner.

Teckna aktier i AIK Ishockey AB via Pepins.com ››

Vill du veta mer? Läs AIK Hockeys Q&A genom att klicka här ››