Bemannia: Klubbens koncept passar oss väldigt bra

4 december 2017 15:29

Rekryteringsföretaget Bemannias logotyp kan lätt skådas av åskådarna på AIK Hockeys matcher med deras placering ovanför siffrorna på matchdräkten. Något företaget valt att fortsätta med även under årets säsong. – Vår exponering fungerar utmärkt. Vi når ut till våra kunder på ett smidigt sätt, säger företaget grundare och vd, Staffan Bruzelius.


Sedan starten 2002 har Bemannia varit en stor tillgång inom rekrytering och bemanningsbranschen vad gäller att genom sitt nätverk snabbt få fram kandidater för olika uppdrag. Varje kund och uppdrag, litet som stort, får fokus och uppmärksamhet.

Bemannia rekryterar och hyr ut personal inom affärsområdena Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration.
Företagets grundare, Staffan Bruzelius, är glad över samarbetet med AIK Hockey.

– Vi valde att ingå ett samarbete med klubben då konceptet passar oss väldigt bra. Vi når ut till våra kunder på ett smart och smidigt sätt, berättar Staffan som har sina rötter i AIK.

– Jag är ständig medlem, det fanns inget att välja på när jag var liten. Hela familjen är urgnagare, säger han stolt.

Sevve Saberi på AIK Hockey är glad när han får höra Staffan Bruzelius ord.

– I samtalen med Bemannia var det av stor vikt att få synas på AIK Hockeys matchdräkt – vilket vi så klart tycker är väldigt roligt.

– Matchtröjorna är alltid i händelsernas centrum och vi hoppas så klart att vi kan hjälpa Bemannia genom den exponering vi kan erbjuda.

För den som tror på goda omen var Bemannia även på AIK Hockeys matchtröja säsongen 09/10. Senaste gången AIK Hockey lyckades ta steget upp till högsta divisionen.

– Det stämmer, och nu ska vi dit igen, hälsar Staffan.

Mer om Bemannia går att läsa här ››