Stricct Travel: "Vill hjälpa laget nå hela vägen i år"
Publicerad: 2018-02-21

Stricct Travel - som grundades 2008 - och som fokuserar på affärsrese- och mötesföretag både för företag och privatpersoner, har valt att ingå partnerskap med AIK Hockey. – Stricct Travel är ett bolag med stort idrottsintresse så när denna möjlighet dök upp tog vi den. Vi vill vara med att skapa affärer och events för AIK Hockey, säger Johan Wallertz på Stricct Travel. K

Med 30 års branschvana fokuserar företaget på att din upplevelse ska bli så bra som möjligt. Stricct Travel är ett kundfokuserat affärsrese- och mötesföretag, både för företag och privatpersoner. För dem är det viktigt med hela upplevelsen- de är med er på hela resan! Nu är de även ny partner till AIK Hockey. 

– Som ny partner till AIK Hockey ser vi stora möjligheter som bolag att kunna utvecklas och växa tillsammans med AIK:s nätverk, alla reser ju mer eller mindre så våra tjänster passar i stort sett  alla företag, berättar Johan Wallertz. 

Johan utvecklar sitt resonemang och menar på att när möjligheten dök upp att bli partner till AIK Hockey tog de den med detsamma då de ser stora möjligheter med samarbetet. 

– AIK är en klubb som hör hemma i SHL och vi vill självklart vara med och hjälpa till att laget skall nå hela vägen i år! Stricct Travel är ett bolag med stort idrottsintresse så när denna möjlighet dök upp tog vi den. Vi vill vara med att skapa affärer och events för AIK Hockey.

Läs mer om Stricct Travel här ››

AIK AIK Ishockey