AIK Hockey fortsätter förstärka | Marknadschef rekryterad
Publicerad: 2020-04-30
AIK Hockey förstärker den kommersiella organisationen och välkomnar Niklas Nestlander som blir marknadschef i AIK Hockey.

{!a}

Niklas kommer närmast från Åbro där han varit sponsoransvarig och varumärkeschef. Tidigare var Niklas kommersiell chef för AIK Fotboll under flera år och har även ett förflutet som affärsutvecklingschef hos Anschutz Entertainment Group. Anders Olson, VD är glad över att kunna knyta till sig Niklas till AIK Hockey.

  – I Niklas får vi den erfarenhet, kompetens, kreativitet och det nätverk vi behöver. Niklas kommer att passa väl in och komplettera den övriga organisationen och han är väldigt motiverad att ta sig an jobbet.

  Niklas Nestlander är stolt över att kunna få arbeta med Sveriges starkaste idrottsvarumärke. 

  – Det ska bli pännande att få vara med på den resa AIK nu gör. Det är tufft att sälja sponsorpaket i Sverige just nu men det finns stora fördelar med AIK som varumärke där det finns ett otroligt engagemang, säger han och fortsätter: 

  – Jag hoppas kunna tillföra mycket till organisationen med min erfarenhet och den förmåga jag har att bygga varumärken. Det är en stolthet att få arbeta med AIK, Sveriges starkaste idrottsvarumärke.

AIK Ishockey