Combimix: ”Bästa sponsringen vi har gjort”

13 juli 2017 11:14

För tredje året i följd fortsätter Combimix att stötta AIK Hockeys verksamhet. Magnus Wiberg, produktchef, är själv väldigt glad att få fortsätta samarbetet. – Jag skulle vilja påstå att klubbens arbete är unikt, det är riktigt bra, säger han.


Combimix tillverkar mineralbaserade produkter för byggindustrin. I sortimentet finns bl.a. produkter för golvavjämning, fasadputsning, murning, gjutning, betongrenovering, restaureringsbruk för kulturbyggnader m.m. Försäljning sker i Sverige, Danmark, Norge och USA.

– Det är ett innovativt företag, säger Magnus när AIK Hockey når honom på semestern.

Säsongen som kommer blir tredje året som Combimix stöttar klubben. Ett samarbete som tycks bara bli bättre och bättre.

– Vi får oerhört mycket för pengarna. Det är den bästa sponsringen vi har gjort. Det sker en kontinuerlig uppföljning. Vi har bland annat köpt den populära företagshockeyn där vi kan bjuda in olika kunder till en gemensam grej och skapa nya kontaktytor. Det ger oss nya möjligheter till att skapa kontakter över gränserna, säger Magnus Wiberg.

Mats Thelin på AIK Hockey blir glad över att höra Magnus beskriva samarbetet.

– Magnus ord är fint betyg för vårt arbete. Vi strävar alltid för att utvecklas – på alla plan – och detta är ett tecken på att vi är på rätt väg.

Magnus Wiberg fortsätter.

– AIK Hockey kan vara stolta över sitt arrangemang och engagemang. Jag skulle vilja påstå att det är unikt, det är riktigt bra. Ni följer som sagt upp samarbetet under säsongen – det gör att vi känner oss som en del av verksamheten.

Mer om Combimix går att läsa här ››